Nerf N-strike Elite firestrike blaster

Als je meerdere Nerf guns hebt is het onhandig om twee Nerf geweren (medium grote) te dragen tijdens het gevecht. Dit kan handig zijn als je wordt aangevallen tijdens het laden, zodat je nog altijd terug kan schieten. De Nerf N-strike Elite firestrike Gun is ideaal om mee te nemen in gevechten als backup.

Wij hebben de Nerf gun onlangs getest op verschillende aspecten en meegenomen in onze kleine “battles”. Waar we achter kwamen was dat de Nerf gun ook leuk is om er alleen mee te schieten ipv twee guns.

Uiterlijk van de Nerf gun

Heb je wel eens films gezien uit de toekomst waar ze in schieten met geweren? De Nerf N-strike Elite guns hebben zo’n uiterlijk dat het uit de toekomst komt. Elke detail op de Nerf gun is strak gedesigned. De felle kleur oranje, witte strepen en donkergrijs, Nerf gebruikt veelal de kleuren oranje en blauwe hier staan ze immers bekend om.

Schietvaardigheden van de Nerf N-strike Elite firestrike

Het richten van de Nerf gun

Nu het richten van de Nerf firestrike, want dat is het leukste van allemaal. Je kan net zoals andere geweren over je geweer heen kijken en schieten. Dat is bij deze niet anders, maar het is ook mogelijk om je laser te gebruiken. Dit doe je door middel van een knop die onder je trekken zit. Helaas moet je dit wel inhouden en is het geen klik aan klik uit systeem. De echte die hards die plakken er wel een tape aan vast.


De laser is goed gekalibreerd en schiet 90% raak, als jij goed richt met je laser. Een laser heeft stroom nodig, dit kun je zelf met een kleine kruiskop schroevendraaier openen. Er moeten twee AAA batterijen in, de houder hiervan vind je onder in je grip.

Schieten met Nerf firestrike

Schieten van een Nerf gun is een van de basics wat goed moet gaan, ik heb x aantal Nerf guns en niet alle schieten even goed. Jammer want je geeft er toch veel geld aan uit.

Hoe ver schiet de Nerf N-strike Elite Firestrike

Wat we op het eerste moment al merkten was de Nerf firestrike hard schiet, ten opzichte van andere Nerf geweren. Hij ligt lekker in de hand, voor jong en oud. Je zult de gun niet snel uit je hand laten vallen want hij is goed hanteerbaar, de grip is perfect, ook bij het spannen van je gun.

Op de verpakking staat dat hij 15 meter kan schieten, dit hebben we getest. Hij schiet wel 16 a 17 meter, maar vanaf 15 meter begint hij in kracht te verliezen.

Het laden van de Nerf firestrike

In de Nerf gun gaat er 1 kogel in, deze kogel kun je wegschieten door je gun aan de achter te kant te spannen. Als je hem vervolgens weg schiet richting je doel wilt moet je de gun weer herladen. Je hebt onder de gun 2 holders en elk holder kan 1 dart in. Een nadeel is het laden van de Nerf gun, het duurt te  lang, als je tegenstander met dezelfde Nerf gun vecht is het niet zo erg. Dan hebben jullie beiden evenveel tijd nodig om te laden, of anders ben je gewoon af.

Conclusie van de Nerf N-strike Elite firestrike

Wat ik jammer vind aan deze gun is dat er geen riem/holster is meegeleverd zodat ik een hand overhoudt tijdens een gevecht.

Positief

  • Schiet ver voor een kleine gun.
  • Laser werkt goed

Nadelen

  • Duur, de prijs ligt bij bol.com rondt de 21,-.
  • Geen holster meegeleverd

Wil je informatie over een andere Nerf gun lezen en video zien? Dan hebben we de Nerf Zombie Flipfury gun getest! Heb je een opmerking of een vraag? Laat dan een reactie achter.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *